Search

Geleceğin Teknolojisi İle Konfor Sunan Yataklar l Yataş Bedding

Yataş Bedding, uykuda devrimi yaratmaya ve geleceğin uyku sistemlerini sunmaya devam ediyor!

Üstün teknolojiyi yatak sistemleriyle birleştiren Yataş Bedding, girdiği evlerde gecelerin huzurlu geçmesini garanti ediyor. Visco Teknolojisi, Feran Ice, Hybrid Yatak ve Legett & Platt işbirliği ile geliştirilen 4 yay teknolojisi, Yataş'ın uyku kalitesini zirveye taşıyan teknolojileridir. İnovatif Yataş teknolojileri ile üretilen yataklar doğal üretim ile elde edilirken çevre dostu özellikleriyle de göz dolduruyor. Teknolojiyi yatak formuna çeviren Yataş ile sağlıklı uykular çok kolay. İnsan sağlığı için düzenli uykunun önemli olduğunu uzmanlar vurguluyor, Yataş Bedding de sağlıklı uykuları en inovatif çözümleriyle baştan yaratıyor.

Visco Teknolojisi ile Ultra Vücut Desteği

Geleceğin Teknolojisi İle Konfor Sunan Yataklar

Yataş Bedding'in Visco Teknolojisi ile üretilen yataklarını özellikle medikal tedavi gören kişiler için sıklıkla tercih ediliyor. Yataş Bedding’in en inovatif çözümlerinden biri olan visco teknolojisi aslında herkes için konforlu gecelerin ve kaliteli bir uykunun garantisi. Onlarca farklı vücut tipi ve uyku düzeniyle yapılan Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilen Visco Teknolojisi, Yataş Bedding kullanıcılarına ultra vücut desteği sunuyor. Yeni nesil formun tüm detaylarını kendinde barındıran Visco sayesinde uykusuz geceler bitiyor.

 

Sıcak Gecelerde Devreye Giren Feran Ice Teknolojisi

Yataş Bedding ile sıcak gecelerde terleme dönemi bitiyor. Aşırı terleme ve vücut ısının artması nedeniyle yaz gecelerinde uykusuzluk sorunu çok yaşanıyor. Sıcaklıktan etkilenen vücut terlemeye devam ettikçe yataktaki nem oranı da artıyor. Tam da bu sırada Yataş Bedding’in geliştirdiği Feran Ice devreye giriyor ve rahatsızlık yaratan ısı ve neme son veriyor. Feran Ice, yatakta oluşan ter ve nemi çok hızlı bir şekilde buharlaştırıyor. Böylelikle vücut ısısı daha da yükselmiyor ve gece sıcak ve ter nedeniyle uyanmalar son buluyor.

 

4 Yeni Yay Teknolojisi ile Uyku Devrimi

Yataş Bedding, dünyanın en büyük yay üreticisi Leggett & Platt iş birliği ile en iyi Amerikan yay teknolojilerini yataklarına taşıyarak Uyku Devrimi başlattı. Yataş Bedding'in dört yeni yay teknolojisi ile üretilen yataklar, sağlıklı bir beden için üst düzey kalite ve konfor sunuyor. Zero Gravity, Hourglass Air ve Ergocoil Infinity teknolojisiyle üretilen yataklar, sağlıklı uykunun sırrını arayanların farklı beklentilerine karşılık veriyor. Coil-within-coil teknolojisiyle üretilmiş Wallaby yaylarla donanan Zero Gravity Yatak, uyku pozisyonlarına adapte olurken kişiye özel termal konfor sunuyor.  Kum saati görünümüne benzeyen üç kademeli yay sistemine sahip Hourglass Air Yatak, çok farklı vücut profillerini bile doğru şekilde destekleyerek gerektiği zaman yumuşak ve gerektiği kadar sert destek sağlıyor. Sıradan yaylı yataklara göre iki kat daha fazla yay içeren Ergocoil Infinity Yatak, omurganın doğru şekilde destekliyor ve kişiye özel uyku sıcaklığı sunuyor.


Geleceğin Teknolojisi İle Konfor Sunan Yataklar

Hibrit Teknolojilerle Gelen Deliksiz Uyku

Yataş Bedding'in farklı yatak teknolojilerini bir arada kullanan yatakları, benzersiz uyku deneyimi için farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. Supreme Comfort’ta bulunan 5 cm yüksekliğindeki mini pocket yaylar, visco ve sünger arasında önemli destek görevi görerek omurganın en hassas bölgeleri olan bel ve basene özel destek sağlıyor. 5 Bölgeli Pocket Yay Sistemi ve her iki yüzeyinde bulunan visco katmanlarıyla üretilen Five-Z, farklı mevsimlere özel yüzeyleriyle uyku konforunu artırıyor. 7 bölgeli Pocket Yay dizilimi ve doğal lateksin kusursuz birleşiminden oluşan Seven-Z lateks yatak, vücut kıvrımlarına mükemmel kavrıyor ve omurganın doğal eğrisini koruyor. Dünyanın ilk hafızalı yay sistemi Memory Coil'i kullanan Smart Track yatak, visco teknolojisinin benzersiz kavrama hissiyatını gelişmiş yay sistemiyle veriyor. Vücut hareketlerine anında tepki veren Smart Track yatak, istenmeyen yaylanmaları engelleyerek uyku konforunu artırıyor.

 

Yataş Bedding modelleriyle konforlu ve deliksiz bir uykuya bir an önce kavuşmak için siz de Yataş mağazalarını ziyaret edebilir ya da web sitesini inceleyebilirsiniz.

 

 

PAYLAŞ