Search

Saf Yün İle Gelen Sağlık l Yataş Bedding

Woolmark® Yün Vatka Sadece Yataş’ta

Woolmark® , uluslararası standartlara sahip kaliteli ürünlerin, sertifikasına belirli testlerden geçerek sahip olabildiği, dünyaca ünlü bir yün markası. Yeni teknolojilerin yardımıyla ürünlerini sürekli geliştiren, uluslararası iş birlikleri yapan ve bu sayede ev tekstiline yön vermeye devam eden Yataş Bedding; yüksek güvenlik ve kalite standartlarına önem verdiği için yataklarında Woolmark®markasının imzasını taşıyor. Yataş Bedding'in ürettiği yatakların rahat nefes alabilmesi için tercih ettiği Woolmark® yün vatkalar, %100 doğal ve saf yeni yünden yapılıyor.

İnsan yaşamının ortalama üçte biri yatakta geçiyor. Bu uzun süreyi daha kaliteli geçirebilmeniz için yataklarda kullanılan sentetik dolgu malzemeleri ile vatkaların yerini yün malzeme ve yün vatkalar alıyor. Yün, içerdiği doğal protein bileşenleri ile alev geciktirici özelliğe sahip olduğu için kolayca alev almıyor, alev aldığında ise hemen söndürülebiliyor. Yün vatkalar işlenirken kötü koku olarak nitelendirilebilecek karakteristik yün kokusu da ortadan kaldırılıyor. Uzun tüylerin esnek ve doğal kıvrımları sayesinde oluşan hava geçirgenliği ile yün nefes alarak, kötü koku oluşumunu engelliyor.

Woolmark Yün

 

Uyurken Vücudumuzdaki Tüm Nemi Dışarı Attığımızı Biliyor Muydunuz?

Bu nedenle yatakların hava geçirgen özelliğe sahip olması büyük önem taşıyor. Yetişkin, çocuk ve bebeklerin güvenle kullanabileceği bu inovatif ürün, kendi ağırlığının %30’una kadar nemi hapsederek terleme sonucu oluşan ıslaklık hissini yok ediyor. Hapsettiği nemi havaya dağıttıktan sonra kışın ılık, yazın serin kalarak tüm mevsimlerde kullanılabilecek dengeli bir sıcaklık sağlıyor. Bel, boyun ve diz ağrısı yaşayan kişilerin ağrılarına iyi geldiği bilinen yün, daha rahat bir uyku deneyimi yaşamanızı sağlarken sağlığınıza da iyi geliyor.

 

Bazı kişilerde alerjik tepkimeye neden olan toz akarları, özellikle nemli ve sıcak ortamlarda yaşıyor. Yünün doğal yapısı sayesinde hapsettiği nemi havaya dağıtmasının bir diğer avantajı ise toz akarlarının yaşamasına fırsat vermemesi. Bu nedenle toz akarlarının, bakterilerin ve türevlerinin yaşayamadığı yün vatkalar antialerjiktir.

Yataş Bedding yün vatkaları altlık olarak da kullanabilirsiniz. Yünün altlık olarak kullanılması, bel basınç ülserlerinin tekrarlanma sıklığını da yarı yarıya azalttığı için uyku kalitesini de artırıyor. Yünlü koyun derisi altlıkların, pamuklu çarşaflarla karşılaştırıldığında basınç noktalarını dağıtmada daha iyi olduğu düzenli yapılan çalışmalar sonucunda bilim insanları tarafından da ispatlanmıştır.

Vücudun günlük aktiviteler sonrası elektrik yükü ile yüklenmesi sonucunda oluşan gerginlik ve stres, yün vatkanın antistatik yapısı sayesinde ortadan kalkarak güne zinde uyanmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca doğal olmayan ürünlerde sıklıkla karşılaşılan küflenme gibi istenmeyen durumlar, yün vatkalı yataklarda yaşanmıyor.

Stresli bir günün sonunda gece uykusunun deliksiz ve huzurlu olmasının önemi ortada. Yün vatkalı yataklar; kalp atışlarını rahatlatması ve stres seviyesini düşürmesi ile uzun ve yorucu bir günün sonunda sizlere kaliteli ve kesintisiz bir uyku deneyimi yaşatıyor.

Tüm bunların yanı sıra doğaya zarar vermeyen, yenilenebilir bir ürün olması nedeniyle de çevre dostu kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Sizin ve sevdiklerinizin fiziksel ve zihinsel olarak zinde olabilmesi için uyku kalitesinin ne kadar önemli olduğunu bilen Yataş Bedding; Woolmark yün vatkalı yataklar ile sizlere huzurlu uykular vadediyor.

Tüm günün yorgunluğunun geride bırakıldığı ve yeni güne hazırlanmak için enerji depolanan uyku saatleri, hayatın olağan akışında küçük ama önemli bir yer tutar. Uykusuz kalıyor, sık sık uyanıyor, yataktan dinlenemediğiniz hissiyle çıkıyorsanız, %100 doğal ve saf yeni yünden yapılan Woolmark® yün vatkalarını deneyimleyin. Tüm bu teknolojik özellikleri sayesinde daha kaliteli ve dinlenmiş bir şekilde uyanmak ve yeni güne hazırlanmak çok daha kolay.

 

PAYLAŞ